maanantai 25. huhtikuuta 2011

Takaisin Suomessa

Blogi on viettänyt hiljaiseloa muutaman viikon, ja varsin ymmärrettävistä syistä: vietin viikon Roomassa. Sitä ennen vietin viikon kirjoitellen esseitä sun muita papereita, jotka piti palauttaa ennen lähtöä. Roomassa oli ihanaa, kuten aina, eikä italialainen ruoka pettänyt tälläkään kertaa. Laajempaa ruokablogausta seuraa hetken perästä, kun puran kamerasta kuvat ja kirjoitan läppäri sauhuten niitä seuraavia esseitä, joiden palautuspäivä on kuun lopussa. Saattaa siis olla, että venyy ensi viikolle, toivottavasti jaksatte odottaa. Onneksi kohta on vappu.

Poissaollessani on Suomessakin tapahtunut paljon hyvää: kesä on tullut, aurinko paistaa ja ihan lähihoodeille Tammelaan on avautunut lähiruokapuoti Lempi. Saa nähdä, ehtiikö tällä viikolla edes testaamaan sitä, vaikka mieli tekisi! Sijoituin myös kolmanneksi Jokapäiväisen leivän Taidetta lautasella -kilpailussa. Kiitos äänestäneille ja onnea voittajalle! Sitä ei tarvitse mainita, että osallistujia oli neljä, sillä kolmas sija kuulostaa paremmalta kuin toiseksi viimeinen. Ensi vuonna uudestaan. Seuraava kilpailu saattaa olla Uuden mustan Jämäkokkikisa, joka päättyy 4.5. Olen ehkä siinä mielessä askeleen edellä, että tykkään muutenkin varautua siihen, että kaapissa on aina jotain ruokaa. Ostan paljon säilykkeitä ja pakasteita niitä päiviä varten, jolloin ei jaksa lähteä kauppaan.

Joskus kuulin, että opiskelu tarkoittaa työtä 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, kaksi viikkoa vuodessa. Se pitää suurimmaksi osaksi paikkansa. Toinen, myöskin harvinaisen tosi lausahdus pätee omaan alaani: "Studying history is like drinking an ocean an peeing a cupful". Nyt sitä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti